Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ma reggeli "élményem"

2012.09.08

Azzal kezdem, hogy a nagy bevásárlást délelőttös héten intézem, de akkor minden nap elmegyek egy üzletbe. Kb. 2 hónappal ezelőttig csak a Tesco-ba jártam vásárolni, mert ott van a gyár mellett, és sok mindent meg lehet venni.

Így volt ez a múlt héten is, bejártam az Aldit, a Müllert és a Lidl-t, most azonban éjszakás voltam. Keddtől péntekig a gyári büfében megvettem a reggelinek valót, ma reggel azonban átmentem a szomszédba - a Tesco-ba - mert a büfé szombaton zárva van. Igazából nem is magamnak vásároltam, mivel van 6 négylábú "gyerekem", és nekik enni kell, de azért magamat is "megleptem" egy-két dologgal (pl. egy Hooligans CD, stb.)

Na, nem is ez a lényeg. Odaérek a pénztárhoz, kipakolok a kocsiból. Köszönök a pénztárosnak, ahogy máskor is szoktam a többieknek, azt se mondja, hogy le vagy.... Nyújtom felé a klubkártyát, rá sem néz... A CD-ről nem tudja levenni a biztonsági tokot (jó, mondjuk ez a recepciónál sem sikerült a hölgynek, a biztonsági őr segített neki). Amikor végzett a blokkolással, akkor szólalt meg, hogy mennyit fizetek. Ennyi. Amikor elmentem a pénztártól, akkor már én sem köszöntem ennek a bunkócskának. És ráadásul olyan savanyú képet vágott, mintha citromba harapott volna. Hát ez a Tesco-s pénztárosokra nem volt eddig jellemző.

Amikor kereskedő-boltvezető + pénztárosi tanfolyamra jártam 2004-ben, akkor nekünk azt tanították, hogy egy eladónak (pénztárosnak) udvariasnak, kedvesnek kell lennie, beleérző képességgel kell rendelkeznie. Hát ez a nő egyikkel sem rendelkezett. Tehát ez is egy olyan ok, ami miatt még kevesebbet fogok a Tesco-ba járni.

(Ebben az évben volt már egy kellemetlen esetem az egyik kedvelt pénztárossal, azóta őnála nem is fizetek. Itt olvasható az eset: http://www.macskarozi.eoldal.hu/cikkek/cicas-blog/az-idei-elso-vasarlas.html)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.