Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Egy kis irodalom

Az a nagy helyzet, hogy én szeretek olvasni... Van olyan, hogy egyszerre több könyvet is... Magyarul és angolul...

Kedvenc műfajom? Olyan nincs. De inkább a krimik és a horror felé hajlok, a limonádé könyvek nem tartoznak annyira a kedvenceim közé. Ezzel lehet, hogy sokakat megleptem, de ez van... Ja, és persze a kedvenc zenészeim életrajzi könyveit, írásait is imádom!

Kedvenc íróm? Több is van. Laci bácsi (Leslie L. Lawrence/Lőrincz L. László), Jackie Collins, Stephen King, John Grisham és még sorolhatnám...

Az első könyv, amit elolvastam 7 évesen, a Világszép Nádszál kisasszony volt, aztán azon a nyáron még 7 könyvet elolvastam, be is gyulladt a szemem a sok olvasástól, de ez nem vette el a kedvemet a  könyvektől. Sőt! Már nyithatnék egy könyvtárat, annyi könyvem van (a végzettségem megvan hozzá!).

Manapság sokat hallani az e-könyvekről, de nekem ahhoz nem fűlik a fogam. Én a könyvet fizikai valóságában szeretem. Olyan jó lefekvés előtt olvasni pár oldalt!

Természetesen a verseket is nagyon szeretem, ezekre nem olyan régen kaptam rá. Kedvenc költőim: Petőfi Sándor, Ady Endre, József Attila és Radnóti Miklós. Gyűjteményemből még egy Radnóti-kötet hiányzik, természetesen azon vagyok, hogy beszerezzek egyet.

 

*****

 

Menet közben sikerült beszereznem a hiányzó Radnóti-kötetet, úgyhogy ez a kívánságom kipipálva!

 

dscf1546.jpg

 

Menüpontok

Ősz

Cikkek: 23

Egyebek

Cikkek: 4

Tél

Cikkek: 7